''ATÖLYEMDE MUTLULUK VAR'' İSİMLİ OKUL PROJEMİZ

01.04.2021 691

GEREKÇEMİZ

Atölye sistemi oluşturulurken, programımıza Reggio Emilia Yaklaşımı, Waldorf Eğitim Yaklaşımı, Montessori Eğitim Yaklaşımı, Orman Okulları Eğitim Yaklaşımı, Öğrenci Merkezli Yaklaşım, Çoklu Zeka Kuramı entegre edilmiştir. Amacımız; okulumuzda uygulanabilir, çevreye, koşullara ve kültürümüze uygun, bugünü en iyi şekilde değerlendirebilen, gerçek yaşam becerileri kazanmış, yaparak yaşayarak öğrenen, yaratıcı yollarla kendini ifade edebilen, insanlara ve doğaya saygılı, sanatsal bakış açısı geliştirmiş, üretime bugünden itibaren katılan, sosyal, duygusal, ahlaki, fiziksel ve zihinsel açılardan dengeli bir biçimde ve çok yönlü olarak gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.

AMACIMIZ